Lutrija za zelenu kartu 2022 – USA Green Card Lottery

Ovaj oglas je istekao! Vratite se na početnu stranicu!

OPIS POSLA

Lutrija za zelenu kartu 2022 – USA Green Card Lottery. VAZNO: „Provera statusa kandidata za vizu američkog Ministarstva državne elektronske raznolikosti za podnosioce zahteva za DV-2022 dostupna je do 30. septembra 2022. Provera statusa kandidata za podnosioce zahteva DV-2021 ostaće otvorena do 30.“ Prijava za zelenu kartu kao i svake godine očekuje se da bude na jesen 2021. godine, od početka – polovine oktobra do početka polovine novembra. Naravno, kao i svake godina prijava za zelenu kartu je besplatna. Prijavu mozete odraditi samo na zvanicnom sajtu americke vlade. Status da li ste srecni dobitnik mozete proveriti takođe na zvaničnom sajtu. Prijava je vrlo jednostavna, samo je bitno ispostovati pravila. Dobra stvar kod zelene karte je da mozete povesti i svoju porodicu.

Mali savet, nemojte čekati poslednji trenutak za prijavu jer zbog velikog broja prijava u poslednjem trenutku cesto dodje do opterecenja servera. U nastavku mozete pronaci link za više detaljnih informacija.

Vise detaljnih informacija mozete procitati u nastavku!

dvlottery.state.gov/

Ako tražite posao u inostranstvu, pridružite se grupi!

Foto: pixabay.com

Sajt PrekoGrane.net ugošćuje oglase sa drugih sajtova koji se bave objavom oglasa za posao. Na sajtu PrekoGrane.net se nalaze samo djelovi sadržaja oglasa i link koji upućuje ka originalnom oglasu objavljenom na nekom od sajtova - izvora. PrekoGrane.net nije poslodavac, agencija, niti posrednik u pronalaženju posla. PrekoGrane.net se odriče bilo kakve odgovornosti za tačnost iznesenih podataka u djelovima oglasa koje prenosi. Uredništvo sajta PrekoGrane.net nije autor oglasa te ne snosi bilo kakvu odgovornost za eventualno nastale posljedice iz domene zakonske, materijalne, financijske i druge prirode. Objavljene fotografije ne oslikavaju pravo stanje stvari! Korišćenjem sajta PrekoGrane.net se slažete sa gore navedenim činjenicama.