POSAO OD KUĆE – Klizno radno vreme, plata više od 1000 evra mesečno

Ovaj oglas je istekao! Vratite se na početnu stranicu!

POSAO OD KUĆE – Klizno radno vreme, plata više od 1000 evra mesečno – Evo o čemu se radi. Posao frilensera mogu obavljati svi, sve što je potrebno je da imate računar i znanje iz neke oblasti. Prednost kod ovakvog posla je rad od kuće i klizno radno vreme. Plata ide i preko 1000 evra, a varira u zavisnosti koliko radite i kakvo znanje imate, u slučaju ako ste IT stručnjak pogodnosti su bolje.

Digitalizacija je uzela maha, pa tako sve više firmi iz inostranstva zapošljava ljude sa balkana za mnogobrojne poslove, što zbog jeftinije radne snage, a takođe i zbog vrednih i marljivih osobina.

Postanite i vi jedan od mnogobrojnih FRILENSERA!

NASTAVI SA ČITANJEM TEKSTA

Ako tražite posao u inostranstvu, pridružite se grupi!

Foto: pixabay.com

Sajt PrekoGrane.net ugošćuje oglase sa drugih sajtova koji se bave objavom oglasa za posao. Na sajtu PrekoGrane.net se nalaze samo djelovi sadržaja oglasa i link koji upućuje ka originalnom oglasu objavljenom na nekom od sajtova - izvora. PrekoGrane.net nije poslodavac, agencija, niti posrednik u pronalaženju posla. PrekoGrane.net se odriče bilo kakve odgovornosti za tačnost iznesenih podataka u djelovima oglasa koje prenosi. Uredništvo sajta PrekoGrane.net nije autor oglasa te ne snosi bilo kakvu odgovornost za eventualno nastale posljedice iz domene zakonske, materijalne, financijske i druge prirode. Objavljene fotografije ne oslikavaju pravo stanje stvari! Korišćenjem sajta PrekoGrane.net se slažete sa gore navedenim činjenicama.