Posao u Nemačkoj za početnike bez znanja jezika – Plata ide do 2000e!!!

Ovaj oglas je istekao! Vratite se na početnu stranicu!

Posao u Nemačkoj za početnike bez znanja jezika – Plata ide do 2000e!!!

Na društvenoj mreži TikTok pojavila se preporuka za posao u Berlinu, Nemačka, za dostavljača paketa u kompaniji DHL, namenjenog ljudima bez poslovnog iskustva i znanja nemačkog jezika.

TikToker ističe da nije potrebna kvalifikacija, a plata iznosi oko 2.000 evra, dok se za dostavu koriste električni kombiji.

Pored toga, traže se i vozači autobusa, informatičari i drugi stručnjaci. Ponuda uključuje obuku, ravnotežu između poslovnog i privatnog života, promociju zdravlja, karijerne mogućnosti i socijalne beneficije.

Posao u fabrici keksa u Nemačkoj – 12e neto – potrebno 50 radnika – placen prevoz u celosti

Međutim, u komentarima su se pojavile izražene rezerve i nezadovoljstvo prema ovoj priči. Neki komentatori ističu da je neophodno oduzeti iznos za stan i hranu od plate, dok drugi navode da je zarada od 2.000 evra bruto, a neto može biti manja. Osim toga, neki izražavaju neprijatnost prema poslu dostavljača, čak i uz visoku platu.

Izvor: kurir . rs / tiktok

Ako tražite posao u inostranstvu, pridružite se grupi!

Foto: pixabay.com

Sajt PrekoGrane.net ugošćuje oglase sa drugih sajtova koji se bave objavom oglasa za posao. Na sajtu PrekoGrane.net se nalaze samo djelovi sadržaja oglasa i link koji upućuje ka originalnom oglasu objavljenom na nekom od sajtova - izvora. PrekoGrane.net nije poslodavac, agencija, niti posrednik u pronalaženju posla. PrekoGrane.net se odriče bilo kakve odgovornosti za tačnost iznesenih podataka u djelovima oglasa koje prenosi. Uredništvo sajta PrekoGrane.net nije autor oglasa te ne snosi bilo kakvu odgovornost za eventualno nastale posljedice iz domene zakonske, materijalne, financijske i druge prirode. Objavljene fotografije ne oslikavaju pravo stanje stvari! Korišćenjem sajta PrekoGrane.net se slažete sa gore navedenim činjenicama.