POŽURI PIRJAVI SE ZA LUTRIJU I OSVOJI ZELENU KARTU – BESPLATNA PRIJAVA AMERIKA ZOVE

Ovaj oglas je istekao! Vratite se na početnu stranicu!

OPIS POSLA

POŽURI PIRJAVI SE ZA LUTRIJU I OSVOJI ZELENU KARTU – BESPLATNA PRIJAVA AMERIKA ZOVE. Prijava za zelenu kartu je počela 02. oktobra 2019. i traje do 05. novembra 2019. godine. Naravno, kao i svake godina prijava za zelenu kartu je besplatna. Prijavu mozete odraditi samo na zvanicnom sajtu americke vlade. Status da li ste srecni dobitnik mozete proveriti 05. maja 2020. godine. Prijava je vrlo jednostavna, samo je bitno ispostovati pravila. Dobra stvar kod zelene karte je da mozete povesti i svoju porodicu. Puno uspeha tokom prijave, srecno!!!

Mali savet, nemojte čekati poslednji trenutak za prijavu jer zbog velikog broja prijava u poslednjem trenutku cesto dodje do opterecenja servera. U nastavku mozete pronaci link za prijavu.

APLICIRAJ DANAS ZA  ZELENU KARTU!

dvlottery.state.gov/

Ako tražite posao u inostranstvu, pridružite se grupi!

Foto: pixabay.com

Sajt PrekoGrane.net ugošćuje oglase sa drugih sajtova koji se bave objavom oglasa za posao. Na sajtu PrekoGrane.net se nalaze samo djelovi sadržaja oglasa i link koji upućuje ka originalnom oglasu objavljenom na nekom od sajtova - izvora. PrekoGrane.net nije poslodavac, agencija, niti posrednik u pronalaženju posla. PrekoGrane.net se odriče bilo kakve odgovornosti za tačnost iznesenih podataka u djelovima oglasa koje prenosi. Uredništvo sajta PrekoGrane.net nije autor oglasa te ne snosi bilo kakvu odgovornost za eventualno nastale posljedice iz domene zakonske, materijalne, financijske i druge prirode. Objavljene fotografije ne oslikavaju pravo stanje stvari! Korišćenjem sajta PrekoGrane.net se slažete sa gore navedenim činjenicama.