ZAPOSLENJE I KANADSKI DOKUMENTI ZA CELU PORODICU – Hitno potrebni radnici

ZAPOSLENJE I KANADSKI DOKUMENTI ZA CELU PORODICU – Hitno potrebni radnici

Boravišna viza je jedan korak od kanadskog državljanstva i kanadskog pasoša i to za celu porodicu. Nebitno je da li sada imate srpski, hrvatski, bosanski, ilio bilo koji drugi pasoš.

Kanada je zemlja koja je poznata po svojoj liberalnoj politici prihvatanja stranaca, što uključuje i mogućnosti za dobijanje radne dozvole. Nakon intervjua, procedura za dobijanje radne dozvole u Kanadi traje dva meseca, a za dobijanje stalne boravišne dozvole potrebno je još dodatnih 2-3 meseca.

Ako želite da ostanete u Kanadi najmanje dve i po godine u narednih pet godina, možete aplicirati i za kanadski pasoš. Zanimljivo je da je Kanada jedna od najliberalnijih zemalja po pitanju dobijanja državljanstvaUkoliko ste zainteresovani za rad u Kanadi, prvo proverite na formularu za prijavu koja su zanimanja trenutno tražena. Trenutno su otvorene pozicije za vozače kamiona E kategorije, građevinske radnike, rukovaoce građevinskim mašinama, kuvare i radnike u ugostiteljstvu. Međutim, iako se trenutno otvaraju pozicije samo za ova zanimanja, postoji mogućnost da se otvore i druge pozicije.

U Kanadi postoji velika tražnja za radnom snagom, što se može videti po tome da čak i fudbaleri dolaze u kanadske klubove i igraju u nižim ligama, dobijaju radnu dozvolu i uz fudbal mogu da rade i druge poslove. Kanada nudi mnoge prednosti i mogućnosti za strane radnike koji žele da se zaposle u ovoj zemlji. Rad u Kanadi ne samo da pruža mogućnost da se stekne iskustvo u inostranstvu, već i omogućava pristup visokokvalitetnom zdravstvenom i socijalnom osiguranju, kao i obrazovnim ustanovama. Ukoliko ste zainteresovani za rad u Kanadi, prvo proverite zanimanja koja su trenutno tražena, a zatim podnesite prijavu i zakažite intervju.

Izvor: b92. net

Ako tražite posao u inostranstvu, pridružite se grupi!

Foto: pixabay.com

Sajt PrekoGrane.net ugošćuje oglase sa drugih sajtova koji se bave objavom oglasa za posao. Na sajtu PrekoGrane.net se nalaze samo djelovi sadržaja oglasa i link koji upućuje ka originalnom oglasu objavljenom na nekom od sajtova - izvora. PrekoGrane.net nije poslodavac, agencija, niti posrednik u pronalaženju posla. PrekoGrane.net se odriče bilo kakve odgovornosti za tačnost iznesenih podataka u djelovima oglasa koje prenosi. Uredništvo sajta PrekoGrane.net nije autor oglasa te ne snosi bilo kakvu odgovornost za eventualno nastale posljedice iz domene zakonske, materijalne, financijske i druge prirode. Objavljene fotografije ne oslikavaju pravo stanje stvari! Korišćenjem sajta PrekoGrane.net se slažete sa gore navedenim činjenicama.