Zaposlenje u Nemackoj bez eu dokumenta 2022 – Srpski dokumenti

Zaposlenje u Nemackoj bez eu dokumenta 2022 – Srpski dokumenti

Za rad u Nemackoj potrebno vise radnika, mogu kandidati oba pola. Već nekoliko godina kompanija Staff Builder International iz Beograda pruža punu podršku medicinskim radnicima na putu ka poslu u Nemačkoj, počev od savladavanja novog jezika, preko organizacije priznavanja diplome, sve do organizovanja samog puta, pronalaska smeštaja i integracije na novom poslu. Potrebno je vise radnika. POSAO U NEMACKOJ – Fizicki posao – Neto od 1800 do 1900e – Smestaj i prevoz

VELIKA ŠANSA I PRILIKA

Šta je potrebno da uradite?

Ukoliko posedujete diplomu srednje medicinske škole – opšteg smera, a uz to imate već položen nemački jezik na nivou B1 ili B2, obratite se kompaniji Staff Builder International  putem sajta www.sbigroup.rs te započnite aplikaciju za ovaj program.

Više poslova mozete pogledati u sledećem članku. Posao u Nemackoj za BMW grupu – Rad u proizvodnji – Satnica 16,87€

Foto: pixabay.com

Sajt PrekoGrane.net ugošćuje oglase sa drugih sajtova koji se bave objavom oglasa za posao. Na sajtu PrekoGrane.net se nalaze samo djelovi sadržaja oglasa i link koji upućuje ka originalnom oglasu objavljenom na nekom od sajtova - izvora. PrekoGrane.net nije poslodavac, agencija, niti posrednik u pronalaženju posla. PrekoGrane.net se odriče bilo kakve odgovornosti za tačnost iznesenih podataka u djelovima oglasa koje prenosi. Uredništvo sajta PrekoGrane.net nije autor oglasa te ne snosi bilo kakvu odgovornost za eventualno nastale posljedice iz domene zakonske, materijalne, financijske i druge prirode. Objavljene fotografije ne oslikavaju pravo stanje stvari! Korišćenjem sajta PrekoGrane.net se slažete sa gore navedenim činjenicama.