ZEMLJA SNOVA: Visoke plate i odličan standard – Najpoželjija za život!

Ovaj oglas je istekao! Vratite se na početnu stranicu!

ZEMLJA SNOVA: Visoke plate i odličan standard – Najpoželjija za život!

Švajcarska je proglašena najboljim mestom za život i rad, zamenivši Singapur na vrhu liste HSBC-a nakon gotovo pet godina. Ova mala evropska zemlja se ističe visokim životnim standardom, konkurentnim platama i stabilnom političkom i ekonomskom situacijom.

Čak 80% ispitanika je zadovoljno ekonomskom klimom, dok je čak 86% zadovoljno političkom situacijom u zemlji. Oni koji su se preselili u Švajcarsku zbog posla izjavljuju da uživaju u boljem životnom standardu u poređenju sa svojom domovinom.

Većina njih sada ima viši nivo dostupnog prihoda, s godišnjom prosečnom platom od 111.587 dolara – značajno iznad globalnog proseka od 75.966 dolara. Osim Švajcarske i Singapura, na vrhu liste su i Kanada, Španija, Novi Zeland, Australija, Turska, Nemačka, Ujedinjeni Arapski Emirati i Vijetnam.

Izvor: b92 . net / biz

Ako tražite posao u inostranstvu, pridružite se grupi!

Foto: pixabay.com

Sajt PrekoGrane.net ugošćuje oglase sa drugih sajtova koji se bave objavom oglasa za posao. Na sajtu PrekoGrane.net se nalaze samo djelovi sadržaja oglasa i link koji upućuje ka originalnom oglasu objavljenom na nekom od sajtova - izvora. PrekoGrane.net nije poslodavac, agencija, niti posrednik u pronalaženju posla. PrekoGrane.net se odriče bilo kakve odgovornosti za tačnost iznesenih podataka u djelovima oglasa koje prenosi. Uredništvo sajta PrekoGrane.net nije autor oglasa te ne snosi bilo kakvu odgovornost za eventualno nastale posljedice iz domene zakonske, materijalne, financijske i druge prirode. Objavljene fotografije ne oslikavaju pravo stanje stvari! Korišćenjem sajta PrekoGrane.net se slažete sa gore navedenim činjenicama.