5000e plata! Otvorite vrata karijere u Nemačkoj! Iskoristite priliku za rad u dinamičnom okruženju uz atraktivne uslove i mogućnost profesionalnog razvoja

Ovaj oglas je istekao! Vratite se na početnu stranicu!

OPIS POSLA

5000e plata! Otvorite vrata karijere u Nemačkoj! Iskoristite priliku za rad u dinamičnom okruženju uz atraktivne uslove i mogućnost profesionalnog razvoja. Za rad u Nemackoj otvorena je radna pozicija za negovatelje. Potrebno je znanje stranog jezika na nivou A2 – B1. Potrebno je 20 radnika na poziciji negovatelja. Plata ide od 3000 do 5000 evra. OBAVESTENJE: Saznaj prvi oglase za posao u VIBER GRUPI priduzi se potpuno besplatno. Ako ste zainteresovani za ovaj posao, vise detalja mozete saznati u izvornom sadrzaju.

ROK ZA PRIJAVU ZA OVAJ POSAO: do roka naznačenog u izvornom oglasu ili do popune radnog mesta.

APLICIRAJ  DANAS ZA OVAJ POSAO!

Prijavi se za ovaj posao

Ako tražite posao u inostranstvu, pridružite se grupi!

Foto: pixabay.com

Sajt PrekoGrane.net ugošćuje oglase sa drugih sajtova koji se bave objavom oglasa za posao. Na sajtu PrekoGrane.net se nalaze samo djelovi sadržaja oglasa i link koji upućuje ka originalnom oglasu objavljenom na nekom od sajtova - izvora. PrekoGrane.net nije poslodavac, agencija, niti posrednik u pronalaženju posla. PrekoGrane.net se odriče bilo kakve odgovornosti za tačnost iznesenih podataka u djelovima oglasa koje prenosi. Uredništvo sajta PrekoGrane.net nije autor oglasa te ne snosi bilo kakvu odgovornost za eventualno nastale posljedice iz domene zakonske, materijalne, financijske i druge prirode. Objavljene fotografije ne oslikavaju pravo stanje stvari! Korišćenjem sajta PrekoGrane.net se slažete sa gore navedenim činjenicama.