Posao Nemacka bez eu dokumenta – Satnica do 13 evra – Poslodavac obezbeđuje radnu vizu za kandidate koji ne poseduju EU papire

Ovaj oglas je istekao! Vratite se na početnu stranicu!

OPIS POSLA

Posao Nemacka bez eu dokumenta. Posao Nemacka sa srpskim papirima – Satnica do 13 evra – Poslodavac obezbeđuje radnu vizu za kandidate koji ne poseduju EU papire. Za rad u inostranstvu potreban radnik, Mesto rada: Slovenija detašman Nemačka, gradovi: Minhen i Luhan, otvorena radna pozicija vodoinstalatera. Radno iskustvo u svom poslu od godinu dana do dve godine. POSLOVI U INOSTRANSTVU ZA 2021 GODINU Ako ste zainteresovani za ovaj posao, vise detalja mozete saznati u izvornom sadrzaju.

ROK ZA PRIJAVU ZA OVAJ POSAO: do roka naznačenog u izvornom oglasu ili do popune radnog mesta.

APLICIRAJ  DANAS ZA OVAJ POSAO!

Prijavi se za ovaj posao

Ako tražite posao u inostranstvu, pridružite se grupi!

Foto: pixabay.com

Sajt PrekoGrane.net ugošćuje oglase sa drugih sajtova koji se bave objavom oglasa za posao. Na sajtu PrekoGrane.net se nalaze samo djelovi sadržaja oglasa i link koji upućuje ka originalnom oglasu objavljenom na nekom od sajtova - izvora. PrekoGrane.net nije poslodavac, agencija, niti posrednik u pronalaženju posla. PrekoGrane.net se odriče bilo kakve odgovornosti za tačnost iznesenih podataka u djelovima oglasa koje prenosi. Uredništvo sajta PrekoGrane.net nije autor oglasa te ne snosi bilo kakvu odgovornost za eventualno nastale posljedice iz domene zakonske, materijalne, financijske i druge prirode. Objavljene fotografije ne oslikavaju pravo stanje stvari! Korišćenjem sajta PrekoGrane.net se slažete sa gore navedenim činjenicama.