POSLOVI U INOSTRANSTVU SEZONA JESEN/ZIMA – regulisana radna dozvola sa smestajem i hranom – potrebni radnici na nekoliko radnih pozicija –

Ovaj oglas je istekao! Vratite se na početnu stranicu!

OPIS POSLA

POSAO INOSTRANSTVO – POSLOVI U INOSTRANSTVU SEZONA JESEN/ZIMA – regulisana radna dozvola sa smestajem i hranom – potrebni radnici na nekoliko radnih pozicija. Za rad u inostranstvu otvorene radne pozicije: repconari, konobari, sankeri, pomocni radnici u kuhinji, pomocni kuvari, kuvari, rostiljdzije, pizza majstori, pekari, poslasticari i druga zanimanja. Mogu radnici oba pola. Inostrani poslodavci. Ako ste zainteresovani za ovaj posao, vise detalja mozete saznati na izvornom oglasu.

ROK ZA PRIJAVU ZA OVAJ POSAO: do roka naznačenog u izvornom oglasu ili do popune radnog mesta.

APLICIRAJ  DANAS ZA OVAJ POSAO!

Prijavi se za ovaj posao

Ako tražite posao u inostranstvu, pridružite se grupi!

Foto: pixabay.com

Sajt PrekoGrane.net ugošćuje oglase sa drugih sajtova koji se bave objavom oglasa za posao. Na sajtu PrekoGrane.net se nalaze samo djelovi sadržaja oglasa i link koji upućuje ka originalnom oglasu objavljenom na nekom od sajtova - izvora. PrekoGrane.net nije poslodavac, agencija, niti posrednik u pronalaženju posla. PrekoGrane.net se odriče bilo kakve odgovornosti za tačnost iznesenih podataka u djelovima oglasa koje prenosi. Uredništvo sajta PrekoGrane.net nije autor oglasa te ne snosi bilo kakvu odgovornost za eventualno nastale posljedice iz domene zakonske, materijalne, financijske i druge prirode. Objavljene fotografije ne oslikavaju pravo stanje stvari! Korišćenjem sajta PrekoGrane.net se slažete sa gore navedenim činjenicama.