POSAO U NEMACKOJ oglasi za posao 2021/2022 – Pomocni radnici / elektricari / vozaci / medicinski radnici i drugi profili

OPIS POSLA

POSAOPOSAO U NEMACKOJ oglasi za posao 2021/2022 – Pomocni radnici / elektricari / vozaci / medicinski radnici i drugi profili. Za rad u Nemackoj sezona rada 2021 / 2022 . godine otvoreno vise radnih pozicija. Mogu konkurisati osobe oba pola. Rad u nekoliko gradova sirom Republike Nemacke. Smestaj za radnike je obezbedjen. Rad na duzi vremenski period. Ako ste zainteresovani za ovaj posao, vise detalja mozete saznati na izvornom oglasu.

ROK ZA PRIJAVU ZA OVAJ POSAO: do roka naznačenog u izvornom oglasu ili do popune radnog mesta.

APLICIRAJ  DANAS ZA OVAJ POSAO!

Prijavi se za ovaj posao

Ako tražite posao u inostranstvu, pridružite se grupi!

Foto: pixabay.com

Sajt PrekoGrane.net ugošćuje oglase sa drugih sajtova koji se bave objavom oglasa za posao. Na sajtu PrekoGrane.net se nalaze samo djelovi sadržaja oglasa i link koji upućuje ka originalnom oglasu objavljenom na nekom od sajtova - izvora. PrekoGrane.net nije poslodavac, agencija, niti posrednik u pronalaženju posla. PrekoGrane.net se odriče bilo kakve odgovornosti za tačnost iznesenih podataka u djelovima oglasa koje prenosi. Uredništvo sajta PrekoGrane.net nije autor oglasa te ne snosi bilo kakvu odgovornost za eventualno nastale posljedice iz domene zakonske, materijalne, financijske i druge prirode. Objavljene fotografije ne oslikavaju pravo stanje stvari! Korišćenjem sajta PrekoGrane.net se slažete sa gore navedenim činjenicama.