Deficitarna zanimanja u Nemackoj 2022 – Posao za zene i muskarce – Srednja strucna sprema

Ovaj oglas je istekao! Vratite se na početnu stranicu!

Deficitarna zanimanja u Nemackoj 2022 – Posao za zene i muskarce – Srednja strucna sprema

Nekoliko godina unazad najtrazeniji radnici u Nemackoj na poziciji medicinskih tehnicara. Već nekoliko godina kompanija Staff Builder International iz Beograda pruža punu podršku medicinskim radnicima na putu ka poslu u Nemačkoj, počev od savladavanja novog jezika, preko organizacije priznavanja diplome, sve do organizovanja samog puta, pronalaska smeštaja i integracije na novom poslu. Potrebno je vise radnika oba pola. Od kandidata se ocekuje odgovarajuca strucna sprema. POSAO U NEMACKOJ BEZ ZNANJA JEZIKA – Potrebni radnici!!! Dobri uslovi!!!

VELIKA ŠANSA I PRILIKA

Šta je potrebno da uradite?

Sve detaljne informacije mozete pronaci  putem sajta www.sbigroup.rs te započnite aplikaciju za ovaj program.

Više poslova mozete pogledati u sledećem članku. Posao u Svajcarskoj bez eu dokumenta – MOZE NA 3 MESECA – Sve obezbedjeno

Foto: pixabay.com

Sajt PrekoGrane.net ugošćuje oglase sa drugih sajtova koji se bave objavom oglasa za posao. Na sajtu PrekoGrane.net se nalaze samo djelovi sadržaja oglasa i link koji upućuje ka originalnom oglasu objavljenom na nekom od sajtova - izvora. PrekoGrane.net nije poslodavac, agencija, niti posrednik u pronalaženju posla. PrekoGrane.net se odriče bilo kakve odgovornosti za tačnost iznesenih podataka u djelovima oglasa koje prenosi. Uredništvo sajta PrekoGrane.net nije autor oglasa te ne snosi bilo kakvu odgovornost za eventualno nastale posljedice iz domene zakonske, materijalne, financijske i druge prirode. Objavljene fotografije ne oslikavaju pravo stanje stvari! Korišćenjem sajta PrekoGrane.net se slažete sa gore navedenim činjenicama.