Austrijska firma trazi nove radnike – Bonusi od 2500 evra !!!

Ovaj oglas je istekao! Vratite se na početnu stranicu!

Austrijska firma trazi nove radnike – Bonusi od 2500 evra !!!

ÖBB, austrijske državne železnice, suočava se s izazovom zbog odlaska oko petine zaposlenih u penziju, pokrećući potrebu za novim radnicima.

U 2024. godini planiraju zaposliti oko 3500 ljudi, pri čemu je izvršni direktor Andreas Matthä naglasio važnost privlačenja novih talenata. Najveći broj slobodnih radnih mesta je u klasičnim železničkim zanimanjima, poput masinovođa, pratitelja vozova i otpravnicima.

Pored toga, traže se i vozači autobusa, informatičari i drugi stručnjaci. Ponuda uključuje obuku, ravnotežu između poslovnog i privatnog života, promociju zdravlja, karijerne mogućnosti i socijalne beneficije.

Švajcarska aktivno traži radnike zanatlije

Samo u istočnoj regiji traži se 2000 novih radnika, a ponuđen je bonus od 2500 eura bruto za zaposlene u otpremi i dispečerskom centru nakon probnog mjeseca, s dodatnim bonusima za daljnje obuke i postignuća..

Izvor: kroativ . at

Ako tražite posao u inostranstvu, pridružite se grupi!

Foto: pixabay.com

Sajt PrekoGrane.net ugošćuje oglase sa drugih sajtova koji se bave objavom oglasa za posao. Na sajtu PrekoGrane.net se nalaze samo djelovi sadržaja oglasa i link koji upućuje ka originalnom oglasu objavljenom na nekom od sajtova - izvora. PrekoGrane.net nije poslodavac, agencija, niti posrednik u pronalaženju posla. PrekoGrane.net se odriče bilo kakve odgovornosti za tačnost iznesenih podataka u djelovima oglasa koje prenosi. Uredništvo sajta PrekoGrane.net nije autor oglasa te ne snosi bilo kakvu odgovornost za eventualno nastale posljedice iz domene zakonske, materijalne, financijske i druge prirode. Objavljene fotografije ne oslikavaju pravo stanje stvari! Korišćenjem sajta PrekoGrane.net se slažete sa gore navedenim činjenicama.