HONORARNI POSLOVI NAJBOLJA APLIKACIJA ZA PRETRAGU

OPIS APIKLACIJE

HONORARNI POSLOVI NAJBOLJA APLIKACIJA ZA PRETRAGU. Jednostavna za upotrebu, a po komentarima možemo videti i da je veoma efektna tj veoma korisna ako tražite posao za rad od kuće i raditi honorarno. Freelancer – Hire & Find Jobs važi za najpopularniju aplikaciju za pretragu frilensing poslova, što svedoče milion + uspešnih preuzimanja.

Prosečna ocena ove aplikacije je 4,1 i spada u visoko ocenjene aplikacije ovog tipa. Za Instalaciju ove aplikacije potrebno je 55M memorijskog prostora.

Aplikaciju možete preuzeti preko Google Play prodavnice ili direkto na sledećem linku: Freelancer – Hire & Find Jobs.

Pronađite posao danas!

Ako tražite posao u inostranstvu, pridružite se grupi!

Foto: pixabay.com

Sajt PrekoGrane.net ugošćuje oglase sa drugih sajtova koji se bave objavom oglasa za posao. Na sajtu PrekoGrane.net se nalaze samo djelovi sadržaja oglasa i link koji upućuje ka originalnom oglasu objavljenom na nekom od sajtova - izvora. PrekoGrane.net nije poslodavac, agencija, niti posrednik u pronalaženju posla. PrekoGrane.net se odriče bilo kakve odgovornosti za tačnost iznesenih podataka u djelovima oglasa koje prenosi. Uredništvo sajta PrekoGrane.net nije autor oglasa te ne snosi bilo kakvu odgovornost za eventualno nastale posljedice iz domene zakonske, materijalne, financijske i druge prirode. Objavljene fotografije ne oslikavaju pravo stanje stvari! Korišćenjem sajta PrekoGrane.net se slažete sa gore navedenim činjenicama.