NAJBOLJA APLIKACIJA ZA PRETRAGU POSLOVA U NEMAČKOJ

Ovaj oglas je istekao! Vratite se na početnu stranicu!

OPIS APIKLACIJE

NAJBOLJA APLIKACIJA ZA PRETRAGU POSLOVA U NEMAČKOJ. Jednostavna za upotrebu, a po komentarima možemo videti i da je veoma efektna tj veoma korisna ako trražite posao u Nemačkoj. Jobbörse von meinestadt.de važi za najpopularniju aplikaciju za pretragu poslova u Nemačkoj, što svedoče pola miliona uspešnih preuzimanja.

Prosečna ocena ove aplikacije je 4,3 i spada u visoko ocenjene aplikacije ovog tipa. Za Instalaciju ove aplikacije potrebno je minimalno memorijskog prostora 7,9 megabajta.

Aplikaciju možete preuzeti preko Google Play prodavnice ili direkto na sledećem linku:Jobbörse von meinestadt.de

Pronađite posao danas!

Ako tražite posao u inostranstvu, pridružite se grupi!

Foto: pixabay.com

Sajt PrekoGrane.net ugošćuje oglase sa drugih sajtova koji se bave objavom oglasa za posao. Na sajtu PrekoGrane.net se nalaze samo djelovi sadržaja oglasa i link koji upućuje ka originalnom oglasu objavljenom na nekom od sajtova - izvora. PrekoGrane.net nije poslodavac, agencija, niti posrednik u pronalaženju posla. PrekoGrane.net se odriče bilo kakve odgovornosti za tačnost iznesenih podataka u djelovima oglasa koje prenosi. Uredništvo sajta PrekoGrane.net nije autor oglasa te ne snosi bilo kakvu odgovornost za eventualno nastale posljedice iz domene zakonske, materijalne, financijske i druge prirode. Objavljene fotografije ne oslikavaju pravo stanje stvari! Korišćenjem sajta PrekoGrane.net se slažete sa gore navedenim činjenicama.