POSAO ALJASKA PRERADA RIBE – Dobro ili loše iskustvo? (VIDEO)

POSAO ALJASKA PRERADA RIBE – Dobro ili loše iskustvo? (VIDEO)

Čišćenje ribe na Aljasci može biti posao u nekim ribarskim zajednicama ili na ribarskim brodovima koji love ribu u vodama Aljaske. U ovim slučajevima, radnici su obično zaposleni za sezonski posao tokom leta ili jeseni, kada je sezona ribolova. Posao se može sastojati od različitih aktivnosti, uključujući čišćenje ribe, filetiranje, pakovanje i pripremu ribe za transporta i drugo.

Važno je napomenuti da je posao čišćenja ribe fizički naporan i da zahteva rad u teškim uslovima, naročito tokom hladnih zimskih meseci. Takođe, radni sati mogu biti dugački i često se radi po ceo dan od 12 do 16 sati, pa je potrebno biti spremn na ovakav tip rada. Pogledajte video koji sledi.

Sezonski posao u Austriji 2023 – Mogucnost izrade radne dozvole

POSAO U KUVAJTU 2023 – Pocetno 2000e – smestaj i regulisanje potrebnih dozvola

Posao New York USA – Angazman do 6 meseci – Smestaj i hrana

Ako tražite posao u inostranstvu, pridružite se grupi!

Foto: pixabay.com

Sajt PrekoGrane.net ugošćuje oglase sa drugih sajtova koji se bave objavom oglasa za posao. Na sajtu PrekoGrane.net se nalaze samo djelovi sadržaja oglasa i link koji upućuje ka originalnom oglasu objavljenom na nekom od sajtova - izvora. PrekoGrane.net nije poslodavac, agencija, niti posrednik u pronalaženju posla. PrekoGrane.net se odriče bilo kakve odgovornosti za tačnost iznesenih podataka u djelovima oglasa koje prenosi. Uredništvo sajta PrekoGrane.net nije autor oglasa te ne snosi bilo kakvu odgovornost za eventualno nastale posljedice iz domene zakonske, materijalne, financijske i druge prirode. Objavljene fotografije ne oslikavaju pravo stanje stvari! Korišćenjem sajta PrekoGrane.net se slažete sa gore navedenim činjenicama.