POSAO NEMAČKA BEZ ZNANJA NEMAČKOG JEZIKA – Mesta nisu ograničena

Ovaj oglas je istekao! Vratite se na početnu stranicu!

POSAO NEMAČKA BEZ ZNANJA NEMAČKOG JEZIKA – Mesta nisu ograničena

Savladavanje jeyika preko organizovanog kursa. Već nekoliko godina kompanija Staff Builder International iz Beograda pruža punu podršku na putu ka poslu u Nemačkoj, počev od savladavanja novog jezika, preko organizacije priznavanja diplome, sve do organizovanja samog puta, pronalaska smeštaja i integracije na novom poslu. Potrebno je vise radnika. Mogucnost rada na duzi vremenski period. Mogucnost spajanja porodice. Mogucnost zaposlenja na duzi vremenski period za stalno. Posedovanje određenih stručnih kvalifikacija.

VELIKA ŠANSA I PRILIKA

Šta je potrebno da uradite?

Posetite zvanični sajt Staff Builder International  putem web sajta SBIGROUP.RS te započnite aplikaciju za ovaj program.

Više poslova mozete pogledati u sledećem članku. HONORARNI POSLOVI APLIKACIJA ZA PRETRAGU

Foto: pixabay.com

Sajt PrekoGrane.net ugošćuje oglase sa drugih sajtova koji se bave objavom oglasa za posao. Na sajtu PrekoGrane.net se nalaze samo djelovi sadržaja oglasa i link koji upućuje ka originalnom oglasu objavljenom na nekom od sajtova - izvora. PrekoGrane.net nije poslodavac, agencija, niti posrednik u pronalaženju posla. PrekoGrane.net se odriče bilo kakve odgovornosti za tačnost iznesenih podataka u djelovima oglasa koje prenosi. Uredništvo sajta PrekoGrane.net nije autor oglasa te ne snosi bilo kakvu odgovornost za eventualno nastale posljedice iz domene zakonske, materijalne, financijske i druge prirode. Objavljene fotografije ne oslikavaju pravo stanje stvari! Korišćenjem sajta PrekoGrane.net se slažete sa gore navedenim činjenicama.