POSAO U NEMACKOJ BEZ EU PASOSA – BONUS 1500 EVRA PRI ZAPOSLENJU

Ovaj oglas je istekao! Vratite se na početnu stranicu!

POSAO U NEMACKOJ BEZ EU PASOSA – BONUS 1500 EVRA PRI ZAPOSLENJU

Već nekoliko godina kompanija Staff Builder International iz Beograda pruža punu podršku medicinskim radnicima na putu ka poslu u Nemačkoj, počev od savladavanja novog jezika, preko organizacije priznavanja diplome, sve do organizovanja samog puta, pronalaska smeštaja i integracije na novom poslu. NAJBOLJE RADNE POZICIJE U NEMACKOJ BEZ ZNANJA STRANOG JEZIKA I EU DOKUMENTA

VELIKA ŠANSA I PRILIKA

Šta je potrebno da uradite?

Ukoliko posedujete diplomu srednje medicinske škole – opšteg smera, a uz to imate već položen nemački jezik na nivou B1 ili B2, obratite se kompaniji Staff Builder International na broj telefona 060/1450120 ili se prijavite putem sajta www.sbigroup.rs te započnite aplikaciju za ovaj program. I ne zaboravite, samo prvih 30 kandidata dobija bonus!

Više detaljnih informacija možete pogledati u sledećem članku. Zaposli se u Nemačkoj i OSVOJI NAGRADU OD 1500€ PO ZAPOSLENJU! Evo kako!

Foto: pixabay.com

Sajt PrekoGrane.net ugošćuje oglase sa drugih sajtova koji se bave objavom oglasa za posao. Na sajtu PrekoGrane.net se nalaze samo djelovi sadržaja oglasa i link koji upućuje ka originalnom oglasu objavljenom na nekom od sajtova - izvora. PrekoGrane.net nije poslodavac, agencija, niti posrednik u pronalaženju posla. PrekoGrane.net se odriče bilo kakve odgovornosti za tačnost iznesenih podataka u djelovima oglasa koje prenosi. Uredništvo sajta PrekoGrane.net nije autor oglasa te ne snosi bilo kakvu odgovornost za eventualno nastale posljedice iz domene zakonske, materijalne, financijske i druge prirode. Objavljene fotografije ne oslikavaju pravo stanje stvari! Korišćenjem sajta PrekoGrane.net se slažete sa gore navedenim činjenicama.