Zaposli se u Nemačkoj i OSVOJI NAGRADU OD 1500€ PO ZAPOSLENJU! Evo kako!

Ovaj oglas je istekao! Vratite se na početnu stranicu!

Dobar posao, plus nagrada po zaposlenju! Zvuči dobro, zar ne!?

Već nekoliko godina kompanija Staff Builder International iz Beograda pruža punu podršku medicinskim radnicima na putu ka poslu u Nemačkoj, počev od savladavanja novog jezika, preko organizacije priznavanja diplome, sve do organizovanja samog puta, pronalaska smeštaja i integracije na novom poslu.

Kao zahvalnost za odabir SBI za svog partnera na ovom putu, te kao znak dobrodošlice i podrške pri započinjanju novog života u Nemačkoj, ova kompanija je pripremila jedinstvenu ponudu.

Najbržih 30 medicinara koji već poseduju sertifikat o znanju nemačkog jezika na nivou B1 ili B2, biće nagrađeno sa 1500 evra po zaposlenju u Nemačkoj, kroz program koji oragnizuje ova kompanija.

Ukoliko ste vi ili neko vama blizak medicinski radnik, obavestite ga o ovoj fantastičnoj ponudi, jer su aplikacije za ovu ograničenu akciju već počele!

Šta je potrebno da uradite?

Ukoliko posedujete diplomu srednje medicinske škole – opšteg smera, a uz to imate već položen nemački jezik na nivou B1 ili B2, obratite se kompaniji Staff Builder International na broj telefona 060/1450120 ili se prijavite putem sajta www.sbigroup.rs te započnite aplikaciju za ovaj program. I ne zaboravite, samo prvih 30 kandidata dobija bonus!

Međutim, pored navedene ponude, SBI za sve kandidate, koji nemaju položen neki od sertifikata nemačkog jezika, a žele da nastave život i rad u okviru medicinskih ustanova na teritoriji Nemačke, nudi mogućnost besplatnog učenja nemačkog jezika.

Uz SBI učenje nemačkog jezika je lako, a tempo prilagođen vama!

Na vama je da odlučite, da li želite tradicionalno učenje u učionicama ili online učenje. Takođe, SBI finansira polaganje ispita, kao i kurs za nostifikaciju vaše diplome, dok je a vaša jedina obaveza da savladate jezik i tako obezbedite sebi posao u struci u Nemačkoj.

Foto: pixabay.com

Sajt PrekoGrane.net ugošćuje oglase sa drugih sajtova koji se bave objavom oglasa za posao. Na sajtu PrekoGrane.net se nalaze samo djelovi sadržaja oglasa i link koji upućuje ka originalnom oglasu objavljenom na nekom od sajtova - izvora. PrekoGrane.net nije poslodavac, agencija, niti posrednik u pronalaženju posla. PrekoGrane.net se odriče bilo kakve odgovornosti za tačnost iznesenih podataka u djelovima oglasa koje prenosi. Uredništvo sajta PrekoGrane.net nije autor oglasa te ne snosi bilo kakvu odgovornost za eventualno nastale posljedice iz domene zakonske, materijalne, financijske i druge prirode. Objavljene fotografije ne oslikavaju pravo stanje stvari! Korišćenjem sajta PrekoGrane.net se slažete sa gore navedenim činjenicama.