Zaposli se u Nemačkoj i OSVOJI NAGRADU OD 1500€ PO ZAPOSLENJU! Evo kako!

Dobar posao, plus nagrada po zaposlenju! Zvuči dobro, zar ne!?

Već nekoliko godina kompanija Staff Builder International iz Beograda pruža punu podršku medicinskim radnicima na putu ka poslu u Nemačkoj, počev od savladavanja novog jezika, preko organizacije priznavanja diplome, sve do organizovanja samog puta, pronalaska smeštaja i integracije na novom poslu.

Kao zahvalnost za odabir SBI za svog partnera na ovom putu, te kao znak dobrodošlice i podrške pri započinjanju novog života u Nemačkoj, ova kompanija je pripremila jedinstvenu ponudu.

Najbržih 30 medicinara koji već poseduju sertifikat o znanju nemačkog jezika na nivou B1 ili B2, biće nagrađeno sa 1500 evra po zaposlenju u Nemačkoj, kroz program koji oragnizuje ova kompanija.

Ukoliko ste vi ili neko vama blizak medicinski radnik, obavestite ga o ovoj fantastičnoj ponudi, jer su aplikacije za ovu ograničenu akciju već počele!

Šta je potrebno da uradite?

Ukoliko posedujete diplomu srednje medicinske škole – opšteg smera, a uz to imate već položen nemački jezik na nivou B1 ili B2, obratite se kompaniji Staff Builder International na broj telefona 060/1450120 ili se prijavite putem sajta www.sbigroup.rs te započnite aplikaciju za ovaj program. I ne zaboravite, samo prvih 30 kandidata dobija bonus!

Međutim, pored navedene ponude, SBI za sve kandidate, koji nemaju položen neki od sertifikata nemačkog jezika, a žele da nastave život i rad u okviru medicinskih ustanova na teritoriji Nemačke, nudi mogućnost besplatnog učenja nemačkog jezika.

Uz SBI učenje nemačkog jezika je lako, a tempo prilagođen vama!

Na vama je da odlučite, da li želite tradicionalno učenje u učionicama ili online učenje. Takođe, SBI finansira polaganje ispita, kao i kurs za nostifikaciju vaše diplome, dok je a vaša jedina obaveza da savladate jezik i tako obezbedite sebi posao u struci u Nemačkoj.

Foto: pixabay.com

Sajt PrekoGrane.net ugošćuje oglase sa drugih sajtova koji se bave objavom oglasa za posao. Na sajtu PrekoGrane.net se nalaze samo djelovi sadržaja oglasa i link koji upućuje ka originalnom oglasu objavljenom na nekom od sajtova - izvora. PrekoGrane.net nije poslodavac, agencija, niti posrednik u pronalaženju posla. PrekoGrane.net se odriče bilo kakve odgovornosti za tačnost iznesenih podataka u djelovima oglasa koje prenosi. Uredništvo sajta PrekoGrane.net nije autor oglasa te ne snosi bilo kakvu odgovornost za eventualno nastale posljedice iz domene zakonske, materijalne, financijske i druge prirode. Objavljene fotografije ne oslikavaju pravo stanje stvari! Korišćenjem sajta PrekoGrane.net se slažete sa gore navedenim činjenicama.