Rad u Norveškoj grad Oslo – Plata 3000e! Mogu i Balkanci!

Rad u Norveškoj grad Oslo – Plata 3000e! Mogu i Balkanci!

Balkanci sve više posećuju Norvešku, privučeni visokim platama i mogućnošću za dobar život. Prosečna plata u Oslu iznosi oko 3.000 evra nakon oporezivanja, čineći je jednom od najvećih zarada u evropskim prestonicama.

Norveška je postala atraktivna destinacija za radnike iz oblasti medicine, građevine i prosvete, a proces pronalaska posla olakšava Nacionalna služba za zapošljavanje (NAV) i privatne agencije.

Dok građanima Hrvatske treba samo lični broj (ID), građanima Srbije je potrebna i radna dozvola za Norvešku.

ZAPOSLENJE ZAPADNA EVROPA – 18e po satu neto i regulisan smeštaj

Zaposlenje je često lakše naći ako govorite norveški jezik, dok su troškovi života visoki, posebno za stanovanje u centru Osla.

Izvor: telegraf. rs / biznis

Ako tražite posao u inostranstvu, pridružite se grupi!

Foto: pixabay.com

Sajt PrekoGrane.net ugošćuje oglase sa drugih sajtova koji se bave objavom oglasa za posao. Na sajtu PrekoGrane.net se nalaze samo djelovi sadržaja oglasa i link koji upućuje ka originalnom oglasu objavljenom na nekom od sajtova - izvora. PrekoGrane.net nije poslodavac, agencija, niti posrednik u pronalaženju posla. PrekoGrane.net se odriče bilo kakve odgovornosti za tačnost iznesenih podataka u djelovima oglasa koje prenosi. Uredništvo sajta PrekoGrane.net nije autor oglasa te ne snosi bilo kakvu odgovornost za eventualno nastale posljedice iz domene zakonske, materijalne, financijske i druge prirode. Objavljene fotografije ne oslikavaju pravo stanje stvari! Korišćenjem sajta PrekoGrane.net se slažete sa gore navedenim činjenicama.