POSLOVI U NEMACKOJ SA SMESTAJEM – Elektricar, Instalater plina i vode, Njegovatelji, Bravar, zavarivac, Vozac kamiona, Keramicar

Ovaj oglas je istekao! Vratite se na početnu stranicu!

OPIS POSLA

POSLOVI U NEMACKOJ SA SMESTAJEM 2019 – Potrebni radnici za sledece pozicije: Elektricar, Instalater plina i vode, Njegovatelji, Bravar, zavarivac, Vozac kamiona, Keramicar. Plata ide u zavisnosti od radne pozicije, minimalna satnica je 13 evra u zavisnosti od radne pozicije, maksimalna je 16 evra. Potrebno je znanje nemackog jezika za odredjene radne pozicije. Smestaj za radnike je regulisan. Ako ste zainteresovani za ovaj posao, vise detalja mozete saznati na izvornom oglasu.

ROK ZA PRIJAVU ZA OVAJ POSAO: do roka naznačenog u izvornom oglasu ili do popune radnog mesta.

APLICIRAJ  DANAS ZA OVAJ POSAO!

Prijavi se za ovaj posao

Ako tražite posao u inostranstvu, pridružite se grupi!

Foto: pixabay.com

Sajt PrekoGrane.net ugošćuje oglase sa drugih sajtova koji se bave objavom oglasa za posao. Na sajtu PrekoGrane.net se nalaze samo djelovi sadržaja oglasa i link koji upućuje ka originalnom oglasu objavljenom na nekom od sajtova - izvora. PrekoGrane.net nije poslodavac, agencija, niti posrednik u pronalaženju posla. PrekoGrane.net se odriče bilo kakve odgovornosti za tačnost iznesenih podataka u djelovima oglasa koje prenosi. Uredništvo sajta PrekoGrane.net nije autor oglasa te ne snosi bilo kakvu odgovornost za eventualno nastale posljedice iz domene zakonske, materijalne, financijske i druge prirode. Objavljene fotografije ne oslikavaju pravo stanje stvari! Korišćenjem sajta PrekoGrane.net se slažete sa gore navedenim činjenicama.