POČINJE LUTRIJA ZA ZELENU KARTU 2024 – USA Green Card Lottery – AMERIKA ZOVE

OPIS POSLA

Počinje lutrija za američku zelenu kartu – vaša prilika za život u Sjedinjenim Američkim Državama!

Želite da ostvarite san o životu u SAD? Lutrija za zelenu kartu vam pruža šansu da legalno boravite, radite i živite u Americi! Proces prijave je jednostavan, traje kratko, a najbolje od svega – potpuno je besplatan. Sve što vam je potrebno jeste odgovarajuća fotografija, koju možete obaviti kod bilo kog fotografa.

Program počinje 2. oktobra, a prijave se vrše isključivo na zvaničnom sajtu. Zelena karta omogućava stalni boravak, radnu dozvolu u bilo kojoj američkoj državi, pristup školama i univerzitetima, putovanja i olakšan put ka američkom državljanstvu – skoro kao da ste već državljanin, samo bez prava glasa.

Svake godine bude izvučeno 50.000 srećnih dobitnika. I da, nije nemoguće! Kada završite prijavu, dobićete jedinstveni broj – sačuvajte ga pažljivo! U maju 2025. posetite sajt, unesite broj i proverite da li ste među srećnim dobitnicima!

Ovo je vaša šansa – prijavite se i možda će vaš američki san postati stvarnost!

Dobra stvar kod zelene karte je da mozete povesti i svoju porodicu.

Mali savet, nemojte čekati poslednji trenutak za prijavu jer zbog velikog broja prijava u poslednjem trenutku cesto dodje do opterecenja servera. U nastavku mozete pronaci link za više detaljnih informacija.

Vise detaljnih informacija mozete procitati u nastavku!

dvlottery.state.gov/

Ako tražite posao u inostranstvu, pridružite se grupi!

Foto: pixabay.com

Sajt PrekoGrane.net ugošćuje oglase sa drugih sajtova koji se bave objavom oglasa za posao. Na sajtu PrekoGrane.net se nalaze samo djelovi sadržaja oglasa i link koji upućuje ka originalnom oglasu objavljenom na nekom od sajtova - izvora. PrekoGrane.net nije poslodavac, agencija, niti posrednik u pronalaženju posla. PrekoGrane.net se odriče bilo kakve odgovornosti za tačnost iznesenih podataka u djelovima oglasa koje prenosi. Uredništvo sajta PrekoGrane.net nije autor oglasa te ne snosi bilo kakvu odgovornost za eventualno nastale posljedice iz domene zakonske, materijalne, financijske i druge prirode. Objavljene fotografije ne oslikavaju pravo stanje stvari! Korišćenjem sajta PrekoGrane.net se slažete sa gore navedenim činjenicama.