NIKO NEĆE DA RADI U AUSTRIJI NA SKIJALIŠTIMA? – Nude platu 6000 evra!!!

Ovaj oglas je istekao! Vratite se na početnu stranicu!

NIKO NEĆE DA RADI U AUSTRIJI NA SKIJALIŠTIMA? – Nude platu 6000 evra!!!

U Austriji se nude dobro plaćeni poslovi u domaćim skijalištima, posebno nakon karantina, ali nema dovoljno zainteresovanih radnika. Kompanije u gradovima Išgl, Zelden i Kicbil traže kuvar(e) koji tečno govore nemački jezik i nude plate od 4.500 do 6.000 evra.

Otežavajući faktori uključuju tenzije na tržištu rada, pritisak zbog manjka radne snage, te poteškoće u regrutaciji uzrokovane karantinom i nepredvidljivim merama ulaska u zemlju.

Generalni direktor sektora za turizam i rekreaciju u Tirolskoj privrednoj komori, Tomas Gajger, izražava zabrinutost zbog dramatičnog izazova za kompanije i primećuje veliki nedostatak osoblja. Nedostatak planiranja sigurnosti, česte promene mera i izostanak sigurnosti planiranja doprinose teškoćama u privlačenju zaposlenih. Unatoč povećanju rezervacija, radnici u skijalištima nastavljaju napuštati industriju

Peter Majer, koji posreduje sa svojom agencijom, opisuje trenutnu situaciju kao „očajnu“ i naglašava nedostatak radne snage u turizmu tokom zimske sezone. Osim toga, očekuje se smanjenje napojnica zbog zabrane poznatih Aprés-Ski-Partys žurki, što dodatno utiče na manjak zainteresovanih.
Izvor: kurir . rs / telegraf . rs – Foto:pixabay

Ako tražite posao u inostranstvu, pridružite se grupi!

Foto: pixabay.com

Sajt PrekoGrane.net ugošćuje oglase sa drugih sajtova koji se bave objavom oglasa za posao. Na sajtu PrekoGrane.net se nalaze samo djelovi sadržaja oglasa i link koji upućuje ka originalnom oglasu objavljenom na nekom od sajtova - izvora. PrekoGrane.net nije poslodavac, agencija, niti posrednik u pronalaženju posla. PrekoGrane.net se odriče bilo kakve odgovornosti za tačnost iznesenih podataka u djelovima oglasa koje prenosi. Uredništvo sajta PrekoGrane.net nije autor oglasa te ne snosi bilo kakvu odgovornost za eventualno nastale posljedice iz domene zakonske, materijalne, financijske i druge prirode. Objavljene fotografije ne oslikavaju pravo stanje stvari! Korišćenjem sajta PrekoGrane.net se slažete sa gore navedenim činjenicama.