NIKO NEĆE DA RADI NA SELU U AUSTRIJI? – plata do 5000 evra!!!

Ovaj oglas je istekao! Vratite se na početnu stranicu!

NIKO NEĆE DA RADI NA SELU U AUSTRIJI? – plata do 5000 evra!!!

Posao na selu u Austriji može biti raznolik i nudi mogućnosti za ljude koji vole da rade na otvorenom i bave se poljoprivredom, stočarstvom i sličnim poslovima. Uz to, ovaj tip posla može biti pogodan za ljude koji traže priliku da žive u ruralnim područjima i uživaju u prirodi..

Za rad u poljoprivredi u Austriji mogu biti potrebne specifične veštine i kvalifikacije, ali često se može naučiti na poslu. Takođe, poznavanje nemačkog jezika može biti korisno, s obzirom da je to službeni jezik u Austriji..

Prema pisanju austrijskih portala u Austriji postoji posao u poljoprivredi sa platom i do 5000 evra koji niko neće da radi. Poljoprivrednik Franc nudi platu za radnike poput,pomocnog radnika, traktorista, zaštitara i menadžera proizvodnje, ali kaže da ne može da nađe radnike čak i kada ponudi ovakvu visoku platu. Franc smatra da je problem to što sve manje mladih ostaje na selu i da se radije odlučuju za poslove u gradovima sa manje radnog vremena i nižom platom. Međutim, u poljoprivredi se radi po ceo dan, posebno tokom leta, i zato Franc nije u mogućnosti da ograniči radno vreme.

Mogućnosti za zapošljavanje u poljoprivredi u Austriji uključuju poslove kao što su rad u voćnjacima, vinogradima, plantažama i farmama, kao i poslove u sektoru stočarstva, poput brige o životinjama i proizvodnje hrane za životinje. Takođe postoji mogućnost zapošljavanja u agroturizmu, što je popularan način za ljude da iskuse austrijski način života i kulture, i istovremeno zarade dobar novac.
Izvor:Austrijski mediji/Foto:pixabay

Ako tražite posao u inostranstvu, pridružite se grupi!

Foto: pixabay.com

Sajt PrekoGrane.net ugošćuje oglase sa drugih sajtova koji se bave objavom oglasa za posao. Na sajtu PrekoGrane.net se nalaze samo djelovi sadržaja oglasa i link koji upućuje ka originalnom oglasu objavljenom na nekom od sajtova - izvora. PrekoGrane.net nije poslodavac, agencija, niti posrednik u pronalaženju posla. PrekoGrane.net se odriče bilo kakve odgovornosti za tačnost iznesenih podataka u djelovima oglasa koje prenosi. Uredništvo sajta PrekoGrane.net nije autor oglasa te ne snosi bilo kakvu odgovornost za eventualno nastale posljedice iz domene zakonske, materijalne, financijske i druge prirode. Objavljene fotografije ne oslikavaju pravo stanje stvari! Korišćenjem sajta PrekoGrane.net se slažete sa gore navedenim činjenicama.