NIKO NEĆE DA BERE ŠPARGLE U NEMAČKOJ, a dnevnica 150 EVRA!

Ovaj oglas je istekao! Vratite se na početnu stranicu!

NIKO NEĆE DA BERE ŠPARGLE U NEMAČKOJ, a dnevnica 150 EVRA!

Za one nezadovoljne dnevnicama u Srbiji, odlazak u Nemačku predstavlja mogućnost zarade i do 10 puta više, posebno u branju špargle gde se može zaraditi i do 150 evra za jedan dan. Radno vreme traje od osam do 10 sati sa jednom pauzom, a nedelja je slobodna.

Iako je plata za sektor poljoprivrede oko osam i po evra po satu bruto, što je niska plata za većinu Nemaca, strancima, posebno Hrvatima i Poljacima, ovakav posao predstavlja atraktivnu opciju.
Zaposlite se u Nemačkoj i dobijate 3000 eura dobrodošlice

Međutim, mišljenja su podeljena, s nekih izražavanjem oduševljenja brzom zaradom, dok drugi ističu nedostatke, uključujući dug radni dan, smeštaj u radnim barakama, visoke troškove obroka i druge izazove.
Posao u Kanadi – Prosečna zarada 5000 kanadiskih dolara – Traže se radnici

Izvor: blic . rs / slobodno vreme

Ako tražite posao u inostranstvu, pridružite se grupi!

Foto: pixabay.com

Sajt PrekoGrane.net ugošćuje oglase sa drugih sajtova koji se bave objavom oglasa za posao. Na sajtu PrekoGrane.net se nalaze samo djelovi sadržaja oglasa i link koji upućuje ka originalnom oglasu objavljenom na nekom od sajtova - izvora. PrekoGrane.net nije poslodavac, agencija, niti posrednik u pronalaženju posla. PrekoGrane.net se odriče bilo kakve odgovornosti za tačnost iznesenih podataka u djelovima oglasa koje prenosi. Uredništvo sajta PrekoGrane.net nije autor oglasa te ne snosi bilo kakvu odgovornost za eventualno nastale posljedice iz domene zakonske, materijalne, financijske i druge prirode. Objavljene fotografije ne oslikavaju pravo stanje stvari! Korišćenjem sajta PrekoGrane.net se slažete sa gore navedenim činjenicama.