Zaposlite se u Nemačkoj i dobijate 3000 eura dobrodošlice

Ovaj oglas je istekao! Vratite se na početnu stranicu!

Zaposlite se u Nemačkoj i dobijate 3000 eura dobrodošlice

Nakon što je u poslednjim godinama Commerzbank u Nemačkoj smanjila broj radnih mesta, ova grupacija sada planira zaposliti 20.000 novih radnika. Za ulazak u radni odnos nude do 3.000 evra.

Nakon godina restrukturiranja, uključujući ukidanje hiljada radnih mesta, Commerzbank u Nemačkoj sada zapošljava novi talas radnika. Do 2034. godine, banka će verovatno trebati oko 20.000 novih radnika, izjavila je direktorka ljudskih resursa za nemačke medije. – Pronalaženje dovoljno osoblja na trenutnom tržištu rada će biti veoma izazovno – izjavio je menadžer koji radi u Commerzbank od januara 2023. godine, prenosi tportal.

U istočnoj Evropi, banke trenutno dodeljuju bonuse novozaposlenima u rasponu od 1.000 do 3.000 evra. U Nemačkoj, bonus za svakog novog radnika iznosi 1.500 evra. – U narednih deset godina, mnogi ‘baby boomeri’ u našoj banci će otići u penziju, uz prirodnu fluktuaciju koja će se povećavati – dodala je direktorka. Da bi održala planirani broj radnih mesta od oko 36.000 u celoj grupaciji, Commerzbank svake godine mora zaposliti oko 2.000 novih radnika, otprilike polovinu u Nemačkoj, a drugu polovinu na lokacijama u inostranstvu, kao što su Lodz, Prag, Sofija i Kuala Lumpur.

Ovo je jedini način da se očuva stabilnost radnih mesta s punim radnim vremenom, a istovremeno se održava planirani broj zaposlenih. Od preuzimanja Dresdner banke tokom finansijske krize 2008. godine, Commerzbank je fokusirana na mere štednje i smanjenje osoblja.

Izvor: tportal

Ako tražite posao u inostranstvu, pridružite se grupi!

Foto: pixabay.com

Sajt PrekoGrane.net ugošćuje oglase sa drugih sajtova koji se bave objavom oglasa za posao. Na sajtu PrekoGrane.net se nalaze samo djelovi sadržaja oglasa i link koji upućuje ka originalnom oglasu objavljenom na nekom od sajtova - izvora. PrekoGrane.net nije poslodavac, agencija, niti posrednik u pronalaženju posla. PrekoGrane.net se odriče bilo kakve odgovornosti za tačnost iznesenih podataka u djelovima oglasa koje prenosi. Uredništvo sajta PrekoGrane.net nije autor oglasa te ne snosi bilo kakvu odgovornost za eventualno nastale posljedice iz domene zakonske, materijalne, financijske i druge prirode. Objavljene fotografije ne oslikavaju pravo stanje stvari! Korišćenjem sajta PrekoGrane.net se slažete sa gore navedenim činjenicama.