Odlazak i migracija na Novi Zeland – Evo kako da aplicirate za vizu (VIDEO)

Ovaj oglas je istekao! Vratite se na početnu stranicu!

Odlazak i migracija na Novi Zeland – Evo kako da aplicirate za vizu (VIDEO)

Immigration Nev Zealand počela je implementaciju unapređenja svog sistema za online imigraciju. U ovom videu prikazana su neka od poboljšanja kontrolne table za online imigraciju, kao i obrazac za turističku vizu koji je prvi prešao na unapređeni sistem.

O ovom video snimku možete videti kako na primeru Marije ide ceo proces zahteva za vizu. Detaljno objašnjeje je sažeto u punih 5 minuta ovog video snimka. Takođe više detaljnih informacija možete pronaći i na web platformi: www.immigration.govt.nz

DNEVNICA 160E! SEZONSKI POSAO NOVI ZELAND BRANJE JABUKA I KIVIJA!

Deficit radnika: Nemacka zaposlenje u komunalnoj sluzbi – 19e po satu – Smestaj regulisan

NIKO NEĆE DA RADI U AUSTRIJI NA SKIJALIŠTIMA? – Nude platu 6000 evra!!!

Ako tražite posao u inostranstvu, pridružite se grupi!

Foto: pixabay.com

Sajt PrekoGrane.net ugošćuje oglase sa drugih sajtova koji se bave objavom oglasa za posao. Na sajtu PrekoGrane.net se nalaze samo djelovi sadržaja oglasa i link koji upućuje ka originalnom oglasu objavljenom na nekom od sajtova - izvora. PrekoGrane.net nije poslodavac, agencija, niti posrednik u pronalaženju posla. PrekoGrane.net se odriče bilo kakve odgovornosti za tačnost iznesenih podataka u djelovima oglasa koje prenosi. Uredništvo sajta PrekoGrane.net nije autor oglasa te ne snosi bilo kakvu odgovornost za eventualno nastale posljedice iz domene zakonske, materijalne, financijske i druge prirode. Objavljene fotografije ne oslikavaju pravo stanje stvari! Korišćenjem sajta PrekoGrane.net se slažete sa gore navedenim činjenicama.