OVE FIRME NEMAČKOJ PRIMAJU RADNIKE ODMAH I BEZ DIPLOME: Dovoljan samo pasoš, a one pomažu u rešavanju viza!

Ovaj oglas je istekao! Vratite se na početnu stranicu!

OVE FIRME NEMAČKOJ PRIMAJU RADNIKE ODMAH I BEZ DIPLOME: Dovoljan samo pasoš, a one pomažu u rešavanju viza!

Ako dobijete termin za vizu Zapadni Balkan bez nostrifikovane diplome (lutrija), nekoliko firmi koje biste mogli razmotriti za zapošljavanje su DHL, Amazon, McDonald’s, Burger King, Swissport, Vinzenzmurr.

Iako nije garantovano da će svaka filijala trenutno tražiti radnike, postoji značajna šansa za uspeh ako šaljete prijave baš ovim firmama i ako imate bar osnovno znanje nemačkog jezika i/ili radno iskustvo srodno poslovima koji se obavljaju.

Važno je napomenuti da nije svima odmah dostupno dovoljno dobro znanje jezika ili sva potrebna stručna sprema, a i sama nostrifikacija i radno iskustvo u struci nisu uvek lako ostvarivi.

Švajcarska aktivno traži radnike zanatlije

Ovaj popis firmi posebno je relevantan za ljude koji apliciraju za vizu Zapadni Balkan, a iako je viza nužna za rad u Nemačkoj, neki poslodavci nisu spremni zaposliti ljude kojima treba viza.

Izvor: Telegraf / biznis

Ako tražite posao u inostranstvu, pridružite se grupi!

Foto: pixabay.com

Sajt PrekoGrane.net ugošćuje oglase sa drugih sajtova koji se bave objavom oglasa za posao. Na sajtu PrekoGrane.net se nalaze samo djelovi sadržaja oglasa i link koji upućuje ka originalnom oglasu objavljenom na nekom od sajtova - izvora. PrekoGrane.net nije poslodavac, agencija, niti posrednik u pronalaženju posla. PrekoGrane.net se odriče bilo kakve odgovornosti za tačnost iznesenih podataka u djelovima oglasa koje prenosi. Uredništvo sajta PrekoGrane.net nije autor oglasa te ne snosi bilo kakvu odgovornost za eventualno nastale posljedice iz domene zakonske, materijalne, financijske i druge prirode. Objavljene fotografije ne oslikavaju pravo stanje stvari! Korišćenjem sajta PrekoGrane.net se slažete sa gore navedenim činjenicama.