U Danskoj traže radnike bez isksutva – mogu iz Srbije – 4000e plata – U CG i EMIRATIMA do 3000e

Ovaj oglas je istekao! Vratite se na početnu stranicu!

U Danskoj traže radnike bez isksutva – mogu iz Srbije – 4000e plata – U CG i EMIRATIMA do 3000e

U Danskoj se trenutno traže radnici iz Srbije za poslove hoblovanja i lakiranja podova, a ponuđena plata iznosi čak 4.000 evra. Osim plate, sve troškove snosi poslodavac, a radnici dobijaju i potrebnu dokumentaciju.

Slične ponude stižu i iz Crne Gore i od strane arapskih poslodavaca, gde se nude zarade od 1.500 do 3.000 evra. Takođe, u Crnoj Gori se traži mašinski inženjer za rad na termotehničkim instalacijama sa zaradom od 1.500 do 2.200 evra mesečno. Potrebne su određene kvalifikacije i iskustvo u oblasti mašinske montaže i rukovođenja gradilištem.

U Abu Dabiju su otvorene pozicije za fitnes trenere, gde se plate kreću od 1.500 do 3.000 evra. Iako fakultetska diploma nije obavezna, iskustvo u obuci je neophodno, kao i osnovno poznavanje engleskog jezika i vozačka dozvola. Kompanija obezbeđuje dodatne beneficije, uključujući službeni automobil, smeštaj i plaćene avionske karte. U ponudi je i posao u Danskoj za radnika bez iskustva u hoblovanju i lakiranju podova sa zaradom od 2.400 do 4.000 evra.

Poslodavac obezbeđuje sve potrebne resurse, uključujući smeštaj, a radno vreme iznosi deset sati dnevno. Takođe je potrebna vozačka dozvola kategorije B i osnovno znanje engleskog jezika. Sve navedene ponude su u skladu sa zakonima i standardima zemlje u kojoj se posao obavlja.

Izvor: biznis. kurir. rs

Ako tražite posao u inostranstvu, pridružite se grupi!

Foto: pixabay.com

Sajt PrekoGrane.net ugošćuje oglase sa drugih sajtova koji se bave objavom oglasa za posao. Na sajtu PrekoGrane.net se nalaze samo djelovi sadržaja oglasa i link koji upućuje ka originalnom oglasu objavljenom na nekom od sajtova - izvora. PrekoGrane.net nije poslodavac, agencija, niti posrednik u pronalaženju posla. PrekoGrane.net se odriče bilo kakve odgovornosti za tačnost iznesenih podataka u djelovima oglasa koje prenosi. Uredništvo sajta PrekoGrane.net nije autor oglasa te ne snosi bilo kakvu odgovornost za eventualno nastale posljedice iz domene zakonske, materijalne, financijske i druge prirode. Objavljene fotografije ne oslikavaju pravo stanje stvari! Korišćenjem sajta PrekoGrane.net se slažete sa gore navedenim činjenicama.