Švajcarsko selo nudi 50 000 evra za preseljenje, ali postoje i neki uslovi!!! ŠVAJCARSKO SELO NUDI 50 000 EVRA ZA PRESELJENJE, ALI POSTOJE I NEKI USLOVI

Ovaj oglas je istekao! Vratite se na početnu stranicu!

ŠVAJCARSKO SELO NUDI 50 000 EVRA ZA PRESELJENJE, ALI POSTOJE I NEKI USLOVI

Švajcarsko selo Albinen nudi porodicama 50.000 evra kako bi se doselile u ovo idilično područje u planinskoj dolini. Selo, smešteno na 1.300 metara nadmorske visine, suočava se s izazovom opadanja broja stanovnika, pa je osmislilo plan koji uključuje finansijske podsticaje kako bi privuklo nove stanovnike.  zajednicu.

U decembru 2020. godine, u selu je živelo svega 243 stanovnika, a planom se nadaju zaustavljanju trenda iseljavanja. Da bi iskoristile ponudu, porodice trebaju imati članove mlađe od 45 godina i obavezati se na minimalni boravak od 10 godina u selu.
Zaposlite se u Nemačkoj i dobijate 3000 eura dobrodošlice

Uz novčane podsticaje od 25.000 evra po odrasloj osobi i dodatnih 10.000 evra po detetu, Albinen se nada da će oživeti svoju dolinu.
Posao u Kanadi – Prosečna zarada 5000 kanadiskih dolara – Traže se radnici

Izvor: kurir . rs/ Dailymail

Ako tražite posao u inostranstvu, pridružite se grupi!

Foto: pixabay.com

Sajt PrekoGrane.net ugošćuje oglase sa drugih sajtova koji se bave objavom oglasa za posao. Na sajtu PrekoGrane.net se nalaze samo djelovi sadržaja oglasa i link koji upućuje ka originalnom oglasu objavljenom na nekom od sajtova - izvora. PrekoGrane.net nije poslodavac, agencija, niti posrednik u pronalaženju posla. PrekoGrane.net se odriče bilo kakve odgovornosti za tačnost iznesenih podataka u djelovima oglasa koje prenosi. Uredništvo sajta PrekoGrane.net nije autor oglasa te ne snosi bilo kakvu odgovornost za eventualno nastale posljedice iz domene zakonske, materijalne, financijske i druge prirode. Objavljene fotografije ne oslikavaju pravo stanje stvari! Korišćenjem sajta PrekoGrane.net se slažete sa gore navedenim činjenicama.